Openingstijden van onze winkel in Enschede

maandag t/m donderdag
08.30 - 18.00 uur

vrijdag
08.30 - 20.00 uur

zaterdag
08.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

vlees & vleeswaren

Dagelijks hebben wij contact met onze leveranciers om het beste vlees in te kopen. Wij vinden dit intensieve contact belangrijk omdat een goede samenwerking en een dagverse inkoop het beste resultaat geeft. Veel van onze leveranciers komen uit Twente omdat wij dan juist snel kunnen schakelen.

Rundvlees ‘oet Twente’

Ons rundvlees van het ras Blonde d’ Aquitaine komt van onze Twentse veehouder Peter Lutke Veldhuis. Aandacht voor het dier staat centraal bij deze veehouder om zo het beste resultaat te verkrijgen. De koeien en kalveren lopen het grootste deel van jaar in de weilanden rondom de boerderij maar grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, met veel frisse lucht.

De voeding van de dieren zoals hooi, maïsmeel en tarwe, bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. De koeien krijgen ook lijnzaad in hun voeding waardoor de vetzuren in het vlees goed in balans komen. Dit zorgt ervoor dat het vlees heel mals is. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. De koeien hebben een goed leven. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals en heerlijk van smaak. In een tijd waarin we verantwoord en gezond willen leven past het rundvlees dat we van deze Twentse veehouder afnemen, bijzonder goed. Het magere vlees kent een lager vetpercentage en is licht verteerbaar, het bevat veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, zoals ijzer en zink. Bovendien is het vlees snel en gemakkelijk te bereiden.

 

Ons varkensvlees

Wij kopen onze varkens in bij kleinschalige boeren. Deze varkens hebben minder stress waardoor de kwaliteit van het vlees supermals is. We benen de varkens zelf uit zodat we de kwaliteit goed kunnen bewaken. Na het uitbenen en portioneren van het vlees bewerken we het vlees tot mooie producten.

Ons motto in de slagerij is mooie en lekkere producten maken. Iedere dag is het onze uitdaging om onze producten nog beter te maken. Dit doen wij door goede kwaliteit te gebruiken en het product de juiste aandacht te geven. De juiste aandacht betekent tijd nemen voor een product zodat de smaak en kwaliteit volledig tot haar recht komen. Zo laten wij bijvoorbeeld onze spareribs minimaal 36 uur in de marinade rusten en pellen wij zelf kilo’s verse knoflook voor onze eigengemaakte knoflooksaus. Gewoon omdat wij vinden dat we op deze manier het beste resultaat verkrijgen!

 

oettwente kopie_000001 1

eigeninkoopvarkens 3

eigenworstmakerij 1

eigenvleeswaren 1

 

 

 

 

 

 

 

versnieuws

Wil je iedere week onze kortingsactie per mail ontvangen?
Meld je dan aan voor onze mailing!

 
e-mail

cadeaukaart

De leukste cadeaukaarten vind je bij sandersvers, kom naar de winkel en haal daar de cadeaukaart op.

Naast cadeaukaarten maken wij ook vleespakketten en abraham's of sara's voor u klaar!

Blaadje

onzemissie

Sandersvers wil graag verse ambachtelijke kwaliteit bieden die betaalbaar is voor iedereen. Het is onze ambitie om iedereen te kunnen laten genieten van een maaltijd voor prijsbewuste fijnproevers, thuis of onderweg, voor elke gelegenheid van het jaar.

cadeaukaarten

socialmedia

Volg en like sandersvers nu!
Wij zijn actief op Twitter en Facebook.

 

Adres

Enschede
Wesseler-nering 8
7544 JA Enschede
telefoon (053) 750 25 50

KvK 58111492
BTW NL 85.25.78.874.B01
info@sandersvers.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 20.00 uur
08.30 - 17.00 uur
gesloten

Over sandersvers.nl

Sandersvers is een uniek nieuw bedrijf met een uniek en duurzaam concept.
Met een professioneel team staan wij iedere dag klaar om voor u een heerlijke ambachtelijke producten te bereiden.